famarchitecture.com

Ofertat per sherbimet

PAKETA ADVANCED

10€ për m2
për projekte me siperfaqe mbi 350m2.
Kjo paketë përfshin:
Plane të mobilimit për hapësira mbi 350m2
Plane te ndriçimit
Projekti i mobiljeve 2D me dimensjone
Konsulta për zgjedhjen e ngjyrave dhe materialeve
Vizualizime ne 3D
Punime hidraulike dhe elektrike
Punime gipsi
Konsulta nga arkitekti gjatë punimeve

PAKETA KLASIKE

15€ për m2
Kjo paketë përfshin:
Plane të mobilimit
Plane te ndriçimit
Projekti i mobiljeve 2D me dimensjone
Konsulta për zgjedhjen e ngjyrave dhe materialeve
Vizualizime ne 3D
Punime hidraulike dhe elektrike
Punime gipsi

PAKETA LUKS

25€ për m2
Kompletimi i dosjes se projektit.
Në këtë paketë përfshihet ndjekja e punimeve nga arkitekti në çdo fazë te projektit, duke filluar nga punimet e brendshme ne objekt deri ne shoqerimin e klientit ne showroom per perzgjedhjen e materjaleve dhe dekoreve.