famarchitecture.com

"Nga vizioni në realitet."

FAM Architecture

Ne ju ofrojme zgjedhjen e duhur per ambientin tuaj. Apartamente,Zyra,Objekte Tregtare,Vila etj.

"Nga vizioni në realitet."

FAM Architecture

Ne ju ofrojme zgjedhjen e duhur per ambientin tuaj. Apartamente,Zyra,Objekte Tregtare,Vila etj.

Projektim i Personalizuar

Studioja jonë ofron shërbime në projekte të personalizuara për ambjente të ndryshme si apartamente, zyra, klinika mjeksore dhe dentate, restorante dhe hoteleri. Përshtatim projektet sipas nevojave dhe dëshirave tuaja specifike.

Rinovime dhe Restaurime

Përtej ndërtimit të ri, studioja operon edhe në rinovimin e ambienteve ekzistuese. Ne jemi të gatshëm të ndërhyjnë për të përmirësuar ose të rindërtojnë plotësisht çdo hapësirë, duke e adaptuar atë me kujdes dhe profesionalizëm sipas preferencave dhe funksionalitetit që kërkoni.

Implementimi i Projekteve

Ne menaxhojmë të gjitha etapat e projektit, duke përfshirë plane të mobiljeve në 2D dhe 3D, sisteme elektrike dhe hidraulike, plane për gips dhe ndriçim, si dhe vizualizime me render të imazheve.

PLANIFIKIMI SMART

img
01

rivelimi / matjet

Realizimi i matjeve në objekt për të siguruar
që çdo projekt të nisë në bazë të të dhënave të sakta dhe të besueshme.

img
02

Faza Skematike

Zhvillimi i skemave duke integruar
elementet kryesore te dizajnit dhe stilit te projektit.

img
03

Faza e Zhvillimit

Propozimet finale duke perfshire disa variante
te vizualizuara ne 3D.

OFERTAT PER SHERBIMET

img

PAKETA ADVANCED

10€ për m2 për projekte me siperfaqe mbi 350m2. Kjo paketë përfshin: Plane të mobilimit për hapësira mbi 350m2. Plane te ndriçimit. Projekti i mobiljeve 2D me dimensjone. Konsulta për zgjedhjen e ngjyrave dhe materialeve. Vizualizime ne 3D. Punime hidraulike dhe elektrike. Punime gipsi. Konsulta nga arkitekti gjatë punimeve.
--->

img

PAKETA KLASIKE

15€ për m2 Kjo paketë përfshin: Plane të mobilimit Plane te ndriçimit. Projekti i mobiljeve 2D me dimensjone. Konsulta për zgjedhjen e ngjyrave dhe materialeve. Vizualizime ne 3D. Punime hidraulike dhe elektrike. Punime gipsi.
-->

img

PAKETA LUKS

25€ për m2 Kompletimi i dosjes se projektit. Në këtë paketë përfshihet ndjekja e punimeve nga arkitekti në çdo fazë te projektit, duke filluar nga punimet e brendshme ne objekt deri ne shoqerimin e klientit ne showroom per perzgjedhjen e materjaleve dhe dekoreve.
-->

PROJEKTE TE REALIZUARA

PORTOFOLI

Farmacia

Interior Desing / Komerciale

Apartamente

Interior Desing / Residenciale

Apartamente

Interior Desing / Residenciale

Apartamente

Interior Desing / Residenciale

Dyqane

Interior Desing / Komerciale

Apartament

Interior Desing / Residenciale

Apartamente

Interior Desing / Residenciale

Klinika

Interior Desing / Komerciale

Apartamente

Interior Desing / Residenciale

Apartamente

Interior Desing / Residenciale

Apartamente

Interior Desing / Residenciale

Apartamente

Interior Desing / Residenciale

0
Projekte në total
0
Klientë të kënaqur
0
Vite në treg
0 +
Çmime të fituara
Skuadra krijuese

njihuni me skuadren tonë

Ark.Ergin Myftari

Diplomuar ne universiteti Epoka Dega Arkitekt.

ing.Silver Jolldashi

diplomuar ne universiteti Epoka dega inxhinjeri ndertimi.

Alvion Myftari

Diplomuar ne Universiteti i arteve Dega Grafic Designer.

na kontaktoni

call us

+355694548767

Email us

famarkitekture@gmail.com

Address

"Myslym Shyri" street
Tirane/Albania